Single Blog Title

This is a single blog caption
10
okt

Kreativitet og Innovation

Kreativitet og Innovation

I min verden, er alle mennesker skabt til at skabe noget kreativt. Arbejdsglæden øges når vi skaber noget sammen. Når kreativiteten blomstre, blomstrer vi som mennesker.

Inspiration er ikke noget der “bare” kommer og går. Inspirationen er der, når vi giver os selv lov til at være kreative. Kreativitet kræver plads og rum og udfoldelse. Kreativitet og Innovation er i min bog et legende rum hvor der er plads til at tænke stort og bruge fantasien.

Hvordan får vi sat Kreativitet og Innovation på skemaet i vores arbejdsliv? Det gør vi ved at udfordre vanetænkning og vanevandring. Med andre ord, går man altid med de samme tanker og går man altid i det samme spor? Så spring ud.. Den Kreative og Innovative er ikke bange for at prøve noget nyt eller gøre noget nyt.. Den Kreative og Innovative opfinder både nye ord og sætninger og er ikke bange for at komme baglæns eller på løbehjul ind ad døren om morgenen.

Oplev dette foredrag og du får

  • Styrket din sociale og mentale trivsel
  • Sat Kreativitet og Innovation på skemaet
  • Mødt kollegaer og forandringer med nysgerrighed
  • Ny motivation og indsigt i kreativ branding
  • Et konkret værktøj der hjælper dig med at ændre vaner

Jeg er booket med arbejdsglæde foredrag frem til 2019. Derfor anbefaler jeg at du booker Therese Waltersdorff til en workshop med Kreativitet og Innovation Bliv inspireret, Læs mere om Therese Waltersdorff her

Tak for et godt og meget inspirerende foredrag/workshop i dag. Det blev væsentligt mere inspirerende end jeg havde forestillet mig! Der var meget psykologi og positiv psykologi i dit materiale, og dygtigt og inspirerende fremlagt. Jeg har været til flere lignende foredrag afholdt af Esbjerg kommune, og de var gode, men jeg synes din præsentation i særlig høj grad både gav praktiske værktøjer og inspiration til at implementere dem!
Peter M. Jacobsen, Psykolog – Jobcenter Esbjerg Kommune

Leave a Reply